NettiradioNettiradio

Nettiradio

SINA OLET AURINKO - SAMULI EDELMANN

Monipuolisin iskelmä
ja paras pop

Hämeenlinna 98,7  |  Parkanon seutu 91,7  |  Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3  |  Etelä-Pirkanmaa 96,7  |  Ylä-Pirkanmaa 106,1  |  Kankaanpään seutu 106,7  |  Tampere 107,8

12.1.2016 - 15:04

Heikkilä korvaa Tuokkolan

Heikkilä korvaa Tuokkolan

Tuomas Tuokkolan pesti Ilveksessä päättyi ennen aikojaan

Ilves on päättänyt erottaa päävalmentajansa Tuomas Tuokkolan. Kari Heikkilä aloittaa uudessa pestissään keskiviikkona.

Ilves-Hockey oy on päättänyt vaihtaa päävalmentajaa tänään 12.1.2016. Tuomas Tuokkolan työvelvoite loppui heti ja uusi päävalmentaja on työssään huomisesta 13.1.2016 alkaen.
 
Kommentti Ilves-Hockey Oy:n urheilujohtaja Juha Pajuoja:
”Meidän oli reagoitava huonoihin tuloksiin, jotka ovat jatkuneet jo pidempään. Viimeisistä kahdestatoista pelistä olemme voittaneet vain yhden. Olemme lähes kaikissa peleissä taistelleet voitosta loppusekunneille asti, mutta pisteitä ne ei ole tuottaneet. On monta asiaa jotka ovat toteutuneet tämänkin kauden aikana. Mm. moni pelaaja on ottanut kehitysaskelia eteenpäin. Kuitenkin tärkein mittari on sarjataulukko ja se ohjaa kaikkea toimintaamme. Olemme pyrkineet löytämään pelaajarintamalla vahvistuksia, mutta siinä emme ole onnistuneet. Muutos tarvittiin nyt. Tiedämme että päävalmentajan vaihto tuo energiaa ja erilaista näkemystä joukkueeseen. Uskomme edelleen mahdollisuuteen päästä playoffeihin, sillä muuten ei tällaista muutosta olisi tehty. Emme usko uuden päävalmentajan olevan sateentekijä, sillä pelaajat sen sateen tekevät jos joku. Ratkaisu tehtiin jotta autamme pelaajia näkemään, kokemaan ja tekemään asioita uuden päävalmentajan ajatusten kautta.
Kiitämme Tuomas Tuokkolaa Ilveksen eteen tekemästä työstä. Hän teki ison työmäärän ja intohimolla. Valitettavasti sekään ei nyt riittänyt. Toivomme onnea hänelle jatkoon.”
 
Ilveksen uudeksi päävalmentajaksi tulee Kari Heikkilä loppukauden sopimuksella.
 
” Kari Heikkilä on erittäin kokenut valmentaja ja hänellä on paljon kokemusta viimevuosina valmentamisesta ulkomailla,mm. KHL:ssä. Sen lisäksi hän on valmentanut liigassa Kärppiä, HPK:ta ja Blues:ia. Tarvitsimme kokeneet valmentajan, joka on painetilanteissa ollut, sillä tilanteemme ei ole helppo. Hän oli heti kiinnostunut tulemaan auttamaan kasvattajaseuraansa kun asiaa kysyimme. Hän aloittaa työnsä ke 13.1.2016 ja ensimmäisen kerran näemme hänet pelitilanteessa pe 15.1. Hifk-Ilves pelissä ja kotiyleisön edessä la 16.1. Ilves-TPS pelissä. Muu valmennusryhmä jatkaa entisessä kokoonpanossaan.”

12.1.2016 / Kimmo Hoivassilta

Kaikki uutiset